Na co nezapomínat při vybavování vaší restaurace.

Na co nezapomínat při vybavování vaší restaurace. post thumbnail image

Je samozřejmostí, že při vybavování a pořizování potřeb pro vaši  novou provozovnu budete pořizovat poměrně nákladná zařízení do kuchyně  ale zároveň je třeba vybrat také drobnější položky, a to nejen do kuchyně, nejen  běžné nádobí, ale také ostatní drobný materiál, potřebný k obsluze , který ke kvalitnímu servisu v gastronomii patří a je nezbytnou nutností jednou z takových věcí jsou například podnosy gastro nebo pohár na zmrzlinu.

Podnosy gastro

 Na první pohled nedůležitá, vedlejší věc. Zdání ovšem klame. Podnosy gastro by měly být vybrány se stejnou pečlivostí jako vše ostatní. Berme v úvahu, že i dobrý výběr v této věci může reprezentovat vaše podnikání a když šlápnete vedle, může špatný výběr znesnadňovat práci vašim zaměstnancům. Je třeba zvážit, které podnosy gastro budou užívány k servírování kávy, nápojů a které například budou sloužit k přípravě mís na rauty. Také musíte zohlednit materiál, z jakého jsou vyrobeny, jejich váhu, jejich velikost. Na velké a těžké podnosy se sice vejde hodně věcí, avšak ne každý váš zaměstnanec bude sportovec, který veškerý svůj volný čas tráví v posilovně. Do samoobslužné jídelny nebudou vhodné stejné podnosy jako do hotelu Takže je z čeho vybírat a nad čím uvažovat, co promyslet.  

Pohár na zmrzlinu

Další taková drobnost, která může dát vyniknout stylu vaší provozovny, ať je to restaurace, kavárna, hotel nebo cukrárna. Ne nadarmo se říká, že i obal prodává. V tomto případě je pohár na zmrzlinu jakýmsi obalem. Můžete vybírat poháry z různých materiálů, různého provedení, vše dle charakteru vašeho podniku – sklo, plast nebo i kov, záleží na vás a vašich specifických potřebách, v neposlední řadě také na vytříbenosti vašeho vkusu a smyslu pro detail. I malé dítě dokáže vnímat, jak zmrzlina, kterou mu přinesou  vypadá. Je to první věc, která ovlivňuje smysly, a která prodává. Samozřejmě bez dobré chuti to rozhodně nejde, ale vzhled je tou třešničkou na dortu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *